home macbalans | counselling, coaching, mediation

Time out 3 daagse

Ben jij onlangs gescheiden, heb je kinderen en behoefte om er met hen even tussenuit te gaan? Wil je quality time met elkaar en stilstaan bij hoe het nu met jullie gaat? Beleef dan deze 3 daagse workshop samen met andere ouders en kinderen die in hetzelfde proces in hun leven zitten. Ervaar hoe het is om in de buitenlucht leuke dingen met elkaar te doen, nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe aspecten van jezelf.

Naast het genieten en aandacht voor elkaar, krijg je in deze 3 daagse workshop ook de gelegenheid om jouw positie in je scheiding van een andere kant te bekijken. Terwijl jij dat doet, hebben de kinderen een eigen programma en verkennen hun eigen emoties en verlangens met elkaar. 3 dagen waarbij je dichterbij jezelf en elkaar kunt komen op een fijne plek in Drenthe, zonder de afleidingen van het dagelijks leven. Een combinatie van persoonlijke groei en aandacht voor elkaar.

Een mooie balans tussen plezier, verbinding en verdieping.
Leren van en met elkaar op een helend pad


Programma-onderdelen
In die 3 dagen zullen Francis Mac Donald en Mayke Smit – beiden professioneel trainers en ervaringsdeskundig als het om scheiden gaat - werken met Systemisch werk met familieopstellingen, coaching met Paarden plus lichaamsbewustzijn, verliesverwerkingsfasen, meditaties en contact met de natuur. En voor de kinderen is er een bezoek aan het nabijgelegen Heksenmuseum.

Systemisch werk met familieopstellingen
Systemisch werken is het aan het licht brengen van de dynamieken in het systeem van herkomst. Een familieopstelling is een werkvorm waarbij representanten voor leden uit het gezin (systeem) van herkomst worden opgesteld in de ruimte, waardoor de systeemdynamieken aan het licht kunnen komen. Een opstelling is een heel krachtig instrument om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die jij hebt ontwikkeld in je leven en die vaak een rol spelen bij hoe je met anderen omgaat.

Coaching met paarden
Bij Equine Assisted Coaching (EAC) roepen we de hulp in van paarden bij het coachen van mensen. Het paard dringt door tot de verschillende lagen van ons bewustzijn. Zo doorzien zij feilloos de verschillen tussen uiterlijk gedrag en onderliggende emoties. Ze geven inzicht in hoe jij handelt in bepaalde situaties in jouw leven, hoe jij omgaat met frustraties, leiderschap, grenzen stellen, maar ook wat jou beweegt, inspireert en plezier geeft. Het paard laat zien wie jij bent, zonder oordeel.
De oefeningen vinden plaats op de grond naast het paard, je hoeft dan ook geen ervaring met paarden te hebben. Voor meer informatie zie met paarden in balans.

Praktische informatie
Hieronder tref je alle praktische informatie aan. Mocht je het leuk vinden de flyer van de 3 daagse Time out workshop te verspreiden naar geïnteresseerden, dan kun je die hier downloaden.

Locatie
De 3 daagse workshop vindt plaats bij macbalans in het buitengebied van Smilde. We delen hier graag de weelde van de natuur, de dieren, het contact met moeder aarde en de elementen. Die ervaring geeft kracht, rust, opening, ruimte en lucht, waardoor je op een andere manier kunt gaan voelen en denken en zo mooie levenslessen leert op het pad van je bestemming.

Investering
De investering is afhankelijk van de gewenste accommodatie, inclusief workshop, ontbijt, lunch en diner.
  • Verblijf in gedeelde trekkershutten. Ouder: € 400,-. Kinderen: eerste kind € 150,-, volgend kind € 125,-.
  • Verblijf op het kampeerterrein van macbalans in een eigen (meegebrachte) tent. Ouder: € 350,-. Kinderen: eerste kind € 125,-, volgend kind € 100,-.
Voor particulieren is de investering incl. BTW.

Informatie of reservering
Als deze workshop je aanspreekt, stuur dan een e-mail naar Francis (info@macbalans.nl) voor je vragen of een reservering.


    Verlies en balans
    Werk en balans
    Met paarden in balans
    Jeugd en balans
    Trainingen
    Over macbalans

   Download flyer Time-out
    Leemdijk 26, 9422 TH Smilde
    +316 506 323 94
     info@macbalans.nl
    www.macbalans.nl