home macbalans | counselling, coaching, mediation

Trainingen

Teamcoaching 

Een team staat voor samenwerken. Together Everybody Achieves More (TEAM). Maar ook een team kan uit balans raken. Relaties verlopen stroef, resultaten worden niet behaald en afspraken zijn geen afspraken meer. In dit geval is het belangrijk om met behulp van teamcoaching de balans te (her)vinden.

Time out 3-daagse 

Ben jij onlangs gescheiden, heb je kinderen en behoefte om er met hen even tussenuit te gaan? Wil je quality time met elkaar en stilstaan bij hoe het nu met jullie gaat? Beleef dan deze 3 daagse workshop samen met andere ouders en kinderen die in hetzelfde proces in hun leven zitten.

Genietweekend Los in balans | 19-21 mei 2017 

Ben je gek op de natuur? Wil jij genieten en volle aandacht aan jezelf besteden? Kom dan naar dit Genietweekend Los in Balans in Drenthe. Je krijgt inzicht in hoe je in het leven staat en wat je energie geeft en vooral ook kost.

Workshop "Stressless, balans werk-privé"

De combinatie van werk en privé vormt een uitdaging voor velen. Het vervullen van diverse rollen in een dynamische maatschappij is balanceren. Als ambitieuze medewerker met zorgtaken als ouder, mantelzorger of vrijwilliger is het soms moeilijk keuzes te maken en het evenwicht te bewaren. De workshop Stressless, balans werk-privé is opgezet om medewerkers te helpen bij het (her)vinden van dit evenwicht.

Download de flyer

Training "Je emoties de baas op het werk?!" 

Wil je meer inzicht krijgen in je handelen, je gevoel en jouw reactie? Wil jij leren effectiever om te gaan met jouw emoties op het werk en die van de mensen om je heen.

Basiscursus Mediation 

Mediation naast rechtspraak is een toenemende trend. Maar welke rol kan mediation spelen in uw organisatie? Wat is mediation nu eigenlijk precies? En wat is de toegevoegde waarde ervan? Aan al deze vragen wordt in de training aandacht besteed.

Workshop "Het paard als spiegel"

Download de flyer

Kennismakingsworkshop "Coaching met paarden"

Download de flyer


    Verlies en balans
    Werk en balans
    Met paarden in balans
    Jeugd en balans
    Trainingen
    Over macbalans
    Leemdijk 26, 9422 TH Smilde
    +316 506 323 94
     info@macbalans.nl
    www.macbalans.nl