home macbalans | counselling, coaching, mediation

Training "Je emoties de baas op het werk?!"

We hebben allemaal wel eens te maken met situaties op het werk waarbij emoties een rol spelen. De manier waarop jij op dat moment omgaat met deze emoties zorgt ervoor dat je reageert op jouw eigen unieke wijze met vervolgens een resultaat. Ben jij altijd tevreden met dat resultaat en met jouw aanpak van deze situaties? Of zou je meer inzicht willen krijgen in je handelen, je gevoel en jouw reactie? Wil jij leren effectiever om te gaan met jouw emoties op het werk en die van de mensen om je heen? Kom jij er ook regelmatig pas "later" erachter wat je nou eigenlijk had willen zeggen of had moeten zeggen? Of voel jij je onzeker als je jouw kwetsbaarheid toont, want dit past niet in de organisatie?

Juist voor deze zaken is de training voor vrouwen "je emoties de baas op het werk" opgezet. Het doel van deze eendaagse training is je bewust maken van wat jouw emoties zijn en hoe die tot stand komen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en in de patronen en overtuigingen die een rol spelen bij het ontstaan van emoties. Je gaat gebeurtenissen waarbij je steeds geneigd bent heel boos of juist verdrietig te worden, anders beleven. Daarna kun je gaan ervaren wat het is om je op een effectieve manier te uiten in emotioneel lastige situaties waarbij jij jouw grenzen en die van de ander respecteert en werkt aan een relatie/situatie die voor jou en je omgeving goed is.

Deze eendaagse in company training is interactief van opzet. Er wordt veel geoefend met casussen en rollenspellen. Daarbij is ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor je persoonlijke leerdoel.

Geïntereseerd? U kunt mij bereiken via e-mail of telefoon.

    Verlies en balans
    Werk en balans
    Met paarden in balans
    Jeugd en balans
    Trainingen
    Over macbalans
    Leemdijk 26, 9422 TH Smilde
    +316 506 323 94
     info@macbalans.nl
    www.macbalans.nl