home macbalans | counselling, coaching, mediation

Genietweekend Los in balans

19-21 mei 2017

Ben je gek op de natuur? Wil jij genieten en volle aandacht aan jezelf besteden? Kom dan naar dit Genietweekend Los in Balans in Drenthe. Je krijgt inzicht in hoe je in het leven staat en wat je energie geeft en vooral ook kost.

Welke patronen een rol hierbij spelen en hoe je deze kunt doorbreken. Dit alles om meer rust te ervaren als je achter jezelf gaat staan en keuzes durft te maken die echt bij jou passen. Een weekend voor jou waarbij je helemaal je zelf kan zijn. Loslaten en genieten van wat zich voor jou aandient. Op weg naar een nieuwe balans. Wij ondersteunen je daarbij op verschillende manieren.


Een mooie balans tussen ontspanning,verdieping en verbinding.

Programma-onderdelen
  • Coaching met paarden
  • Systemisch werk met (familie)opstellingen
  • Meditatie
  • Lichaamsgerichte oefeningen
  • Inzicht in patronen en levenslijn
  • Contact met de natuur
En natuurlijk genieten van heerlijke maaltijden.

Systemisch werk met (familie)opstellingen
Systemisch werken is het aan het licht brengen van de dynamieken in het systeem van herkomst. Een familieopstelling is een werkvorm waarbij representanten voor leden uit het gezin (systeem) van herkomst worden opgesteld in de ruimte, waardoor de systeemdynamieken aan het licht kunnen komen. Een opstelling is een heel krachtig instrument om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die jij hebt ontwikkeld in je leven en die vaak een rol spelen bij hoe je met anderen omgaat.

Coaching met paarden
Bij Equine Assisted Coaching (EAC) roepen we de hulp in van paarden bij het coachen van mensen. Het paard dringt door tot de verschillende lagen van ons bewustzijn. Zo doorzien zij feilloos de verschillen tussen uiterlijk gedrag en onderliggende emoties. Ze geven inzicht in hoe jij handelt in bepaalde situaties in jouw leven, hoe jij omgaat met frustraties, leiderschap, grenzen stellen, maar ook wat jou beweegt, inspireert en plezier geeft. Het paard laat zien wie jij bent, zonder oordeel. De oefeningen vinden plaats op de grond naast het paard, je hoeft dan ook geen ervaring met paarden te hebben. Voor meer informatie zie met paarden in balans.

Praktische informatie
Het weekend start op vrijdag om 17.00 uur en je vertrekt weer vol ervaringen, nieuwe inzichten en energie op zondag rond 16.00 uur.

Locatie
Het genietweekend Los in balans vindt plaats bij macbalans in het buitengebied van Smilde. We delen hier de weelde van de natuur, de dieren, het contact met moeder aarde en de elementen. Die ervaring geeft kracht, rust, opening, ruimte en lucht, waardoor je op een andere manier kunt gaan voelen en denken en zo mooie levenslessen leert op het pad van je bestemming.

Investering
De investering is afhankelijk van de gewenste accommodatie, inclusief workshop, ontbijt, lunch en diner.
  • Verblijf in gedeelde trekkershutten: € 400,-.
  • Verblijf op het kampeerterrein van macbalans in een eigen (meegebrachte) tent: € 350,-.
Voor particulieren is de investering incl. BTW.

Informatie of reservering
Meer informatie over de trainsters staan op de websites www.macbalans.nl en www.maykesmit.nl. Als deze workshop je aanspreekt, stuur dan een e-mail naar Francis (info@macbalans.nl) of Mayke (mail@maykesmit.nl) voor je vragen of een reservering.


    Verlies en balans
    Werk en balans
    Met paarden in balans
    Jeugd en balans
    Trainingen
    Over macbalans
    Leemdijk 26, 9422 TH Smilde
    +316 506 323 94
     info@macbalans.nl
    www.macbalans.nl