home macbalans | counselling, coaching, mediation
Counselling
Counselling is praktische psychologische hulp bij het oplossen van problemen of het leren omgaan met de situatie door middel van dialogen. Als counsellor help ik u de balans op te maken en de regie over uw leven te (her)vinden. U krijgt inzicht in het werkelijke probleem en in wat u belangrijk vindt. Counselling kan u o.a. helpen bij emotionele problemen, stress, relatieproblemen, het vinden van een levensdoel, angsten, verwerking van verlies en uw eigen weg leren vinden.

Coaching
Coaching biedt ondersteuning bij praktische zaken zoals studie, werk, loopbaan en nieuwe uitdagingen. Dit gebeurt door middel van gesprekken en/of trainingen. Als coach begeleid ik u bij deze reis. U leert vaardigdheden om deze doelen daadwerkelijk te bereiken. U krijgt inzicht in wat u goed kunt, hoe u functioneert en wat u nog kunt leren.

Mediation
Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten. Als neutrale bemiddelaar begeleid ik u in het vinden van een oplossing waar alle betrokkenen tevreden mee zijn. De transformatieve benadering die ik toepas zorgt ervoor dat zowel de probleemsituatie als het denken van de betrokken personen transformeert. De 'pijn' wordt uit het conflict gehaald. Mediation kan u helpen als er sprake is van een conflict of daar waar u een betere relatie wenst. Een betere relatie met anderen of met uzelf.


    Verlies en balans
    Werk en balans
    Met paarden in balans
    Jeugd en balans
    Trainingen
    Over macbalans
    Leemdijk 26, 9422 TH Smilde
    +316 506 323 94
     info@macbalans.nl
    www.macbalans.nl